Guns n’ Roses – Online Slot

Guns n’ Roses – Online Slot

Guns n’ Roses slot är ett slotspel utvecklat av det svenska spelföretaget NetEnt och ingår i deras ”Premium slots”. Det handlar om slotspel som erbjuder den bästa spelunderhållningen i alla dess aspekter: grafik, tema, musik, bonuseffekter, animationer och inte minst chans för storvinster. NetEnt har gjort ett smart val här genom att välja Guns n’ Roses som har en stor följarskara av fans som gärna skulle vilja spela med den bästa bakgrundsmusiken tillsammans med vinstanimationer och liknande. I denna recension kommer vi att gå igenom hur du spelar, vilka funktionerna är och hur de fungerar och vad symbolerna betyder. Efter denna recension ska du förhoppningsvis kunna testa din lycka i slotspelet och se om just du kommer att vinna drömvinsten.

Grundfaktan om detta slotspel

För dig som gillar slotspel med fokus på musik har du hittat rätt spelautomat. En ny recension av Guns n’ Roses online slot finns här och vi har allt du behöver veta. Det här har visat sig vara ännu en succé från spelföretaget NetEnt och har fått både gamla fans och nya fans att återupptäcka bandets musik. Självklart har de också sett till att du kan spela både i datorn, mobilen eller i surfplattan. Ett perfekt slotspel att spela när du befinner dig på resande fot och vill lyssna på deras musik samtidigt som du har chansen att vinna pengar.

För dig som inte är helt insatt i bandet men som är nyfiken på att veta mer innan du börjar spela kan vi ge dig en kort info här. Dessutom kommer spelupplevelsen att bli mäktigare om du har lite bakgrundsinfo om bandet. De bildades i Los Angeles 1985 med bland annat numera kända Axl Rose. Genom åren har de sålt över 100 miljoner album vilket gör detta hårdrocksband till en av de mest framgångsrika banden i världen. Deras album ”Chinese Democracy” är fortfarande idag det dyraste album som har producerat: 140 miljoner kronor kostade det.

Hur du börjar spela

Turnén Not in this lifetime har fått lysande recensioner men lyckades du inte få biljetter till deras konsert kan du istället spela i denna slot och hoppas att du vinner. Är du nybörjare inom casinospel kan vi ge dig lite info om hur du startar. När du startar spelet behöver du ställa in hur mycket pengar du vill satsa per snurr. Minsta insats per snurr ligger på två kronor vilket är perfekt för den som vill testa sig fram i spelet som nybörjare eller helt enkelt dryga ut spelbudgeten lite längre.

För dig som är en high roller kan du satsa hela 2000 kronor per snurr. Ju mer du satsar desto högre kommer vinstbeloppet att ligga på. För enkelhetens skull så satsar du på alla hjul här när du spelar. Det betyder att oavsett var en vinstkombination landar så kommer du att kunna kamma hem vinsten till skillnad från många andra slotspel. Här finns det fem hjul, tre rader och 20 vinstlinjer. Medan du spelar så kommer en av fem låtar att spelas. Du kan själv välja vilken av de fem låtarna som du vill höra genom att klicka på ”setlist” nere i vänstra hörnet. Du kan också stänga av musiken helt fast det kommer du inte vilja göra med detta slotspel.

Några viktiga symboler

Visste du att bandet drar in miljarder i det tysta? Med sin enorma popularitet har bandmedlemmarna säkrat sin ekonomiska framtid i och med rättigheterna till deras låtar. Du har nu chansen att dra hem drömvinsten till tonerna av deras musik i detta slotspel. För att få till en vinst gäller det att du får rätt symboler längs en av de 20 vinstlinjerna. Här räcker det med att du enbart får tre likadana symboler så vinner du pengar. Du kommer förstås att hitta de klassiska 10-A symbolerna. Alla dessa räknas som likadana och ger vinst när de hamnar längst en linje. De har dock lägst utbetalning så egentligen hoppas du mer på att du snurrar fram några av bandmedlemmarna som kan få din insats att multipliceras upp till x750 om du får fem av Axl Rose.

Skulle du få tre Axl Rose-symboler så kommer din insats att multipliceras 30 gånger – det är inte illa det heller. Några andra exempel på symboler som kommer att dyka upp är wild-symbolen (bandet logga). Det är symboler som kan kombineras med andra symboler för att skapa en vinstkombination. De kan dyka upp när som helst i grundspelet. Det som också är fantastiskt med denna slot är att du även kommer att hitta flera olika bonusfunktioner här. Läs mer om det längre ner!

Innovativa bonusfunktioner att vinna med

Det som är speciellt med wild-symbolen är att den först landar på en symbol men kommer därefter att expandera över hela sitt hjul och därmed drastiskt öka chansen för vinst. En wild-symbol som dyker upp kommer därmed i nästan alla fall att betyda en vinst för dig. När bonussymbolen (står helt enkelt ”bonus” utskrivet) dyker upp på tre ställen kommer bonusspelet att aktiveras. Du kommer att slumpmässigt att få en av tre bonusspel aktiverade: Encore Free Spins, Crowd-Pleaser Bonus Game eller Coin Wins. Snurrhjulet kommer att avgöra vilken av dessa som du blir belönad med. Vilken av dessa skulle du vilja landa på?

Crowd-Pleaser Bonus Game är ett pick-and-click spel med tre nivåer. Du går vidare till nästa nivå om du lyckas klicka fram 60 coins totalt under tre försök. Lyckas du samla in rätt antal coins för varje nivå kommer alla dessa + din insats att multipliceras x2 – det kanske låter lite men faktum är att med alla insamlade coins och nivåer kommer du ha störst chans att vinna en stor summa här jämfört med andra ställen! Det andra bonusspelet, Encore Free Spins, kommer att göra så att en av bandmedlemmarna blir en wild-symbol under 10 gratissnurr. Coin Wins är tredje bonusspelet

Sammanfattning av Guns n’ Roses

Guns n’ Roses Slot ingår i NetEnts slotserie kallad ”Premium slots” och vi förstår nu varför: det här är ett slotspel som är grymt välpaketerat. Vi gillar hur hela spelet har byggts upp kring deras musik och bandmedlemmarna. Allt från hur animationen ser ut vid vinst, till spellistan, till hur symbolerna har alla något att göra med bandets musik och så vidare. Förutom att det låter bra så ser det även snyggt ut också. Nu väntar vi bara på att detta slotspel ska komma i en progressiv jackpott-version så skulle allt vara perfekt. Lycka till med din jakt på drömvinsten!