Megadeth – Online Slot

Megadeth – Online Slot

Är du redo att bege dig in i en spelautomat full med grym hårdrock och en hel del gitarrspelande? Häftigt! Äntligen har nämligen rockbandet Megadeth fått sig en egen slot och naturligtvis är det spelutvecklarna Leander Games som ligger bakom spelet. Rockgruppen har funnit med i leken i över 30 år och i detta spel får man ta del av några av de absolut bästa hitsen, samtidigt som man kan använda sig av många olika specialfunktioner för att kamma hem högre vinster!

Vinstlinjer och rullar i Megadeth slot

Man kan tveklöst säga att detta är ett spel för den riktiga rock-fantasten och spelet passar inte fullt så bra om man är inne på någon annan musikgenre. I bakgrunden kommer allt från Megadeths låtar att spelas, men även andra ljudeffekter tillkommer om du t.ex. får till en vinnande kombination. Här har man valt att använda sig av ett relativt klassiskt upplägg när det kommer till layout och spelskärmen består av fem stycken hjul med fyra rader. Dock finner man hela 40 stycken vinstlinjer att använda sig av, där man själv får bestämma vilket myntvärde man vill använda. Det lägsta myntvärdet ligger på 0,01 och det högsta på 10.

Symboler och bonusspel

Slotens specialfunktioner är lika viktiga för spelet som gitarrer är för rockbandet. Här hittar du allt från scatters och wildsymboler, vilket betyder att du kan hämta ut en hel del free spins. Wildsymbolen är i form av bandmedlemmen Mustaine och fungerar som en stacked wild om du får upp den någonstans på dina rullar. Denna bandmedlem föddes år 1961 och har varit en del av bandet sedan 1983 och är en framgångsrik gitarrist, låtskrivare och sångare.

Naturligtvis kommer det finnas möjlighet att stöta på fler bandmedlemmar än så, eller maskotar kanske man skulle kunna säga. I denna slot är scattersymbolen och symbolen för bonusspelet detsamma och består av gruppens egen maskot, Vic Rattlehead. Den skrangliga skallen är nyckeln till en hel del höga utbetalningar i spelet, vilket gör honom till en symbol att hålla ögonen på.

Hårdrock och bonusspel är en vinnande kombination

Videoslots finns i nästan alla typer av tema och därför var det glasklart för Leander Games att skapa en slot som tillägnades till rockbandet Megadeth. Sloten innehåller mängder med gruppens låtar och man har dessutom sett till att förse spelet men spännande specialfunktioner och en jackpot på 5000 mynt! Bonusspelet kommer i tre olika varianter där du t.ex. kan samla på dig 5-15 stycken free spins eller få chansen att välja mellan fångarna i Hangar 18. De kvinnliga fångarna höjer vinsten och de manliga sänker den.