Planet of the Apes – Online Slot

Planet of the Apes – Online Slot

Det är inte ovanligt att spelutvecklare hämtar inspiration från olika filmer och det är precis vad NetEnt har gjort i sin Planet of the Apes slot. I spelet får man följa de olika karaktärerna från filmen och naturligtvis kommer ledaren Caesar att vara med i bilden. Det bästa med spel från NetEnt är att det är mycket noggranna med att se till så att spelen har den bästa grafiken/musiken/ljudeffekterna och att det finns många specialfunktioner att använda sig av för högre vinster. Just den kraftfulla musiken gör att vi väljer att ha med spelet här på Re:zar.

Två Hollywood filmer kombinerat till ett fantastisk spel!

Det finns få saker som är lika spännande som att se vilka funktioner ett spel har. Här kan du ta del av två olika free spins-lägen och fem typer av bonusspel, samtidigt som du njuter av de sköna ljudeffekterna och soundtracken från filmen. NetEnt har valt att kombinera de två olika Planet of the Apes filmerna som har släppts, vilket betyder att man kommer se likheter med både Rise of the Planet of the Apes och Dawn of the Planet of the Apes. Musiken i spelet är tung och häftigt, eller rättare sagt mäktig och gör att spelet känns mycket mer spännande.

Planet of the Apes – så spelar du

Istället för att använda sig av den traditionella utformningen av en spelautomat valde NetEnt att mixa till det lite. Här spelar man på 10 stycken hjul med 3 rader på varje. Sammanlagt finns det 40 stycken vinstlinjer att välja mellan där myntvärdet kan regleras mellan 10 öre och upp till 10 kronor. Spelet gör sig utmärkt för alla olika typer av ekonomier och den minsta insats man kan lägga är 2 kronor.

Vill man satsa mer än så och nå spelets jackpot på 6000 mynt behöver man dock vara beredd på att satsa max, vilket ligger på totalt 2000 kronor. Spelautomaten följer den återbetalningsprocent som nästan alla NetEnt automater har (96,33 %), så förhoppningsvis kan man räkna med att få en hel del vinster utbetalda. Med hjälp av free spins och wilds är vinsten inte långt borta!

Det bästa spelet genom tiderna?

Det råder inga tvivel om att Planet of the Apes är ett av de bästa spel som NetEnt någonsin skapats. Grafiken överträffar det mesta och med de spännande ljudeffekterna känns det precis som man befinner sig i djungeln tillsammans med aporna. Symbolerna i spelet skildrar de olika karaktärerna från filmerna och spelet bjuder på allt från gratissnurr till jackpot och en multiplikator. Genom att slå ihop två av Hollywoods bästa filmer har spelutvecklaren skapat ett spel som tagit alla Planet of the Apes-fantaster med storm, om och om igen.