Att inte behöva städa

Att inte behöva städa

God dag bloggen! Det är snart dags att bege sig hemåt för att koppla av och återhämta sig efter en tuff arbetsdag. Jag kommer inte ihåg när jag senast var så här trött efter en arbetsdag, men det är väl bara bita i det sura äpplet och ta sig igenom den här dagen. Det finns en väldigt bra grej med att det är måndag, då kommer det nämligen hem städservice till mig vilket är en stor fördel. Att ha städservice är och kommer nog alltid vara ett självklart val. För mig finns det absolut tid till att på egen hand ta hand om städningen, men när man ges möjligheten att slippa det så är valet tämligen ganska enkelt. Det är en utgift absolut, men med tanke på de tjänsterna man får ut av det så måste jag säga att det är värt det. Jag bor också i ett ganska stor hus i Karlskrona så det är ganska omfattande för mig att städa själv, men även om jag hade bott i en lägenhet så hade jag antagligen haft städservice ändå. Det bästa med städservice är att man alltid vet vad man får och man kan alltid räkna med att det är städat när man kommer hem. Jag tror att det finns ganska många därute som hade mått bra av städservice en dag i veckan, framförallt om man har svårt att få ihop vardagen. Det underlättar väldigt mycket att ha städservice och det känns extra bra att man får tid över till att göra något som är mer intressant. Självklart försöker jag att hålla det rent och fint efter det är städat, men jag behöver inte lägga så mycket tid eftersom att det redan är fint. Det enda jag behöver bekymra mig över är disken, vilket hade varit lite för lyxigt om jag slapp.  


Kommentarer är stängda.