Behövde verkligen den behandlingen

Behövde verkligen den behandlingen

God morgon bloggen! Jag känner mig utvilad och redo att ta mig an de övriga dagarna som är kvar på den här veckan, men det var en minst sagt tuff gårdag måste jag säga. Den började med ett väldigt omfattande arbete som verkligen tog kol på mig både psykiskt och fysiskt. Redan vid lunch så var jag helt slut i huvudet, det var som att jag hade jobbat flera dagar i sträck. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till så jag tänkte att en massage kanske kan hjälpa mig. Därför bokade jag igår in en massage i Helsingborg och när jag kom hem på kvällen efter min behandling så kände jag verkligen hur kroppen hade återhämtat sig och huvudet hade fått en välbehövlig lugn stund. Det var väldigt skönt att få lägga sig i sängen och det tog inte många minuter innan jag slocknade. I morse vaknade jag upp och mådde faktiskt riktigt bra, jag känner hur energinivån är betydligt högre än vad den var igår på morgonen. Huvudet hänger med och kroppen orkar av betydligt mer, nog visst är det tufft arbete som väntar idag också men jag är säker på att det inte kommer kännas alls lika jobbigt som det gjorde igår. Jag tror att det kan vara bra att ta en massage ibland, speciellt när man känner att vardagen är ganska tuff. För mig känns det verkligen som att det gjorde susen. Mycket av min trötthet berodde nog också på att jag inte jobbat på fyra veckor, det är alltid tufft att komma tillbaka och sen inleda veckan så pass tufft som jag ändå gjorde. Nästa måndag lär säkerligen inte vara det samma och inte heller måndagen efter det, men om den här känslan inträffar igen så vet jag precis vad jag ska göra och nu vet även ni vad som kan hjälpa.  


Kommentarer är stängda.