Bilen blev som ny igen

Bilen blev som ny igen

Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg här på bloggen så jag kände att det var dags för ett nytt inlägg. Tanken är att jag ska berätta för er om den hjälpen jag har fått med bilvård i Mölnlycke från ett företag som heter MT Bilrekond. Det var första gången jag var i kontakt med dem och efter hjälpen jag har fått kände jag att det passade att skriva ett inlägg om min upplevelse med det här företaget.

Bilen jag har idag är ganska ny för mig, jag har bara haft den i ett par månader. Under hela tiden den har varit min har jag varit väldigt nöjd, jag har inte ångrat det en enda gång. Med tanke på att jag köpte den begagnad ville jag städa ur den rejält direkt när jag köpte den, på något kändes det mest fräscht för min del att inte ha kvar något från den förra ägaren. Eftersom jag ville genomföra en riktigt grundlig städning och rengöring av hela bilen kändes det mest naturligt för mig att lämna in den hos någon professionell, på så sätt kunde jag vara säker på att det skulle bli rätt genomfört. I den stunden började jag leta efter företag som arbetade med bilvård i Mölnlycke med omnejd och jag hittade snabbt MT Bilrekond. Redan från start kände jag på mig att det här var ett bra företag som skulle ge mig riktigt bra hjälp, jag kan inte riktigt förklara hur jag kunde känna det utan det var bara magkänslan som talade om för mig att ta hjälp av just det här företaget. Än idag är jag väldigt glad över att jag valde att lyssna till min magkänsla, det gjorde att jag fick precis all den hjälpen jag var ute efter. Bilen var som ny när jag hämtade upp den igen. Med det sagt kan jag inget annat än att rekommendera er om MT Bilrekond ifall någon av er behöver hjälp med bilvård i Mölnlycke. 


Kommentarer är stängda.