En djupgående behandling

En djupgående behandling

Hallå där bloggen! I veckan tänkte jag prova på någonting nytt och det ska bli väldigt spännande att se vad det blir för resultat av det. Thaimassage är en behandling som väckt mitt intresse just för att det verkar vara en mer djupgående form av massage och det är verkligen något som jag kan behöva med min besvär. Jag har en kropp som är väldigt känslig för fysiska aktiviteter, stela muskler och leder hör till vardagen för mig om jag har tränat eller motionerat. Det är absolut inte så att jag är dåligt tränad utan jag har försöker träna två till tre dagar i veckan och då är det ganska rejäla pass med antingen löpning eller styrketräning. Dock så är den stelheten något som drabbar mig väldigt tufft med tanke på att jag ganska ofta arbetar i arbetsställningar som belastar kroppen hårt. Jag har varit på vanlig massage några gånger och även om det är skönt så har det inte hjälpt mig särskilt mycket, det har mest varit en kortsiktig lösning. Det är mycket möjligt att en djupare behandling som thaimassage kommer att göra susen för mig. Med thaimassage får man dessutom mer stretchning som jag tror kan vara en viktig nyckel för att bli kvitt med stelheten som finns i min kropp. Jag har även funderat på att gå till en sjukgymnast i Alingsås för att se om det kan vara något fel, att jag kanske inte utför stretchövningarna efter träning på ett korrekt sätt men jag har svårt att se att något ska vara fel med min stretchning. Det handlar om att prova sig fram med olika behandlingar och det kan vara så enkelt att min kropp inte är tillräckligt stark så det är därför som stelheten efter fysiska aktiviteter inträffar. Hur som helst så ska det bli spännande att prova thaimassage.  


Kommentarer är stängda.