En snabb flytt

En snabb flytt

God morgon alla läsare! Äntligen har jag fått tag på en ny lägenhet och här är det banne mig snabba ryck som gäller, flyttlasset går redan på torsdag så det är några dagar kvar tills dess. Jag har en hel del som måste ordnas upp innan jag kan börja ett nytt kapitel i en ny lägenhet. Ingenting är nedpackat, någon flyttstäd är inte kontaktad och på toppen av allting så jobbar jag hela dagarna. Det är ont om tid på att genomföra allting och det blir givetvis inte bättre av att jag har jobbet att ta hänsyn till också. Min chef är på semester så jag kan inte riktigt kolla om jag har möjlighet att få ledigt på torsdag, därför lär det bli en väldigt sen dag. Flyttstäd tänkte jag boka tills fredag, för det räcker att lägenheten är redo för inflyttning innan helgen. Jag kommer att genomföra flytten själv tillsammans med en kompis eftersom att det bara är några hundra meter som jag flyttar så behöver jag egentligen inte någon flyttfirma, utan det räcker att jag hyr ett släp så kan vi transportera alla möbler på egen hand. När jag flyttade in i den lägenheten som jag nu bor i så meddelade jag min hyresgäst att jag väldigt gärna ville bli tillsagd om det dök upp något större i det området där jag nu bord. Igår fick jag då ett samtal från min hyresvärd som sa att det fanns en ledig lägenhet med inflyttning omgående, så det var egentligen bara att snabbt fatta ett beslut och försöka förbereda allting så fort som möjligt. Jag kommer ringa flyttstäd redan idag så att jag inte behöver tänka på det något mer, sen är det väl egentligen bara att börja packa ihop så fort som möjligt. Vad som skulle bli en lugn vecka blev helt plötsligt en hektiskt, men det ska nog gå bra ändå.  


Kommentarer är stängda.