Gör om i trädgården

Gör om i trädgården

God dagens bloggen! Det är en bra dag för att göra korrigeringar i trädgården och det ser ut som att den här processen kan pågå under hela helgen, åtminstone om man kollar på väderrapporterna. För att det här ska bli som jag har tänkt mig så kommer jag behöva hjälp med trädfällning. Det är tre träd som står på min tomt och jag vill faktiskt ta ner allihopa, tanken är att senare plantera nya träd men att de ska stå på en annan plats. Trädfällning är det enda som jag behöver anlita någon för att få hjälp med, sedan kan jag göra resten av arbetet själv. Jag har inte anlitat någon skogsarbetare för trädfällning ännu, men mina förhoppningar är att få hit någon till Alingsås under morgondagen som fäller mina träd. Under tiden så kan jag börja med andra delar av trädgårdsrenoveringen och det har jag faktiskt redan gjort, jag har kommit en bra bit på vägen och faktiskt rensat upp för nya rabatter och redan köpt in ett växthus. Nu under eftermiddagen ska jag försöka plantera så att där den gamla rabatten blir en del av gräsmattan istället. Det är ett lagom arbete, man får inte jobba för hårt i den här värmen utan var sak får ta sin tid. Sen måste jag ta lite badpauser emellanåt också, för det är riktigt varmt ute. Jag hade en vision om att skaffa mig en pool också men det är något som jag har lagt på is för tillfället, det känns dumt att inleda något sådant nu när sommaren snart är över och sen har jag inte kollat så mycket på priser och liknande. Nu tänker jag runda av det här inlägget och önska er en härlig eftermiddag, ni glömmer väl inte att hålla er uppdaterade här på bloggen, Ha det gott!  


Kommentarer är stängda.