Köpa ett spabad

Köpa ett spabad

Tjenare bloggen! Jag kollar alltid på alternativ för att förbättra tillvaron i mitt hem och nu har jag snöat in mig på någonting som jag inte kan släppa. Det är ett spabad som står högst upp min önskelista och jag har redan en plats på altanen där det är perfekt att ha ett spabad. Jag har aldrig haft någon pool eller liknande utan det närmaste jag har kommit en spabad i hemmet var när jag bodde hemma hos mina föräldrar i tonåren, då hade vi ett badkar. Det är inte riktigt samma sak, men jag kunde ändå ta ett bad emellanåt för att det var en skön form av avkoppling. Med ett spabad så tror jag nog att det kommer vara ännu bättre. Jag har badat i jacuzzis tidigare och det var en riktigt härlig känsla, speciellt med alla bubblor som masserar ryggen. Det kan vara en nyckel för kroppen ska få må bra och vila upp sig samtidigt som jag måste säga att det är ganska så lyxigt med ett spabad. Att bada är otroligt skönt och just nu har jag inte ens ett badkar, så det är bara dusch som gäller för mig. Jag har ju fått det här på huvudet nu och då kommer jag inte kunna släppa det för ens jag införskaffa mig ett spabad, det är alltid så med mig. Nu var det visserligen längesedan som jag investerade i huset så det finns absolut pengarna till det. Jag vet inte hur mycket pengar det skulle kosta med att köpa ett spabad, men jag misstänker att det varierar en del beroende på vilken typ. Det borde finns någon butik i Örebros om säljer spabad så att jag kan åka dit och kolla lite. För det finns säkerligen många olika varianter och jag behöver inte något särskilt avancerat.  


Kommentarer är stängda.