Lite kärlek till ansiktet

Lite kärlek till ansiktet

God eftermiddag alla fina läsare! Några av er har bett mig skriva ett rekommendationsinlägg så jag tänkte göra det idag. Dagens inlägg kommer handla om företaget Care Of You, det är företaget jag vände mig till för en ansiktsbehandling i Uppsala. Om det är något som intresserar dig är det bara att fortsätta läsa.

För ett par månader sedan påbörjades en väldigt stressig period i mitt liv, jag påverkades på lite olika sätt av stressen. En sak som tydligt visade att jag var stressad var min hy i ansiktet, jag fick väldigt mycket finnar och huden skiftade mellan oljig och torr i omgångar. Så har min hy aldrig påverkats tidigare, dessutom fortsatte problemen även när all stress hade lagt sig. Trots att jag provade en hel del produkter ville ingenting fungera, jag visste inte riktigt hur jag skulle hantera det. Därför bestämde jag mig för att vända mig till ett professionellt företag med förhoppningen att jag kunde få rätt hjälp där. Som nämnt ovan gick jag till företaget Care Of You, där fick jag riktigt bra hjälp. Genom en ansiktsbehandling i Uppsala hos dem tyglades problemen, min hy började sakta men säkert återgå till sitt ”normala” tillstånd. Jag kan inget annat än tacka Care Of You för den fantastiska hjälpen jag fick av dem, utan dem hade jag inte kunnat återgälda problemet på rätt sätt. Eftersom jag fick så bra hjälp av dem kan jag verkligen rekommendera er att också vända er till dem om ni skulle vilja ha någon typ av ansiktsbehandling i Uppsala. Ni kan kolla närmare på deras hemsida för att se precis vad de erbjuder. Självklart behöver du inte ha en problematisk hy som jag hade för att kunna vända dig till dem, är du bara ute efter en avslappnande stund med fokus på ditt ansikte passar det perfekt att boka in en behandling hos dem.


Kommentarer är stängda.